ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s

Eugeniusz Kamiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Biesy (1988) (robotnik)

Raj na ziemi (1970) (1970) (Bobrowski)

Znak Orła () (Rycerz krzyżacki)

Dama Pikowa (1972) (Gracz w klubie oficerskim)

Południk zero (1970) (Flamand)

Zapalniczka (1970) (Kapitan Kamiński)

Urodziny Matyldy (1975) (Okoń)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Mężczyzna pilnujący Monteronów)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Generał Łabuz)

Pszczółka Maja () (Udawacz)

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) (SS-man)

Kazimierz Wielki (1975) (Suchywilk)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Orzeł (1959) (Oficer inspekcyjny)

Zaczarowane podwórko (1974) (flisak)

Przyłbice i kaptury (1985) (Brat Lasota)

Wielki wóz (1987) (Strażnik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s