WP
WP

Eugeniusz Karczewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

01.01.1950

Miejsce urodzenia

Woźnawieś, Polska

Filmografia

Jest jak jest (1994) (Ojciec na porodówce)

Sala nr 6 (1987)

Sam pośród swoich (1985) (Kijak)

Znachor (1981)

Prywatne śledztwo (1986)

Kameleon (serial) ()

Szpital na perypetiach () (Urzędnik ZUS-u)

Dziki 2. Pojedynek () (Kierowca)

Wydział zabójstw () (Świadek)

Instynkt () (Sąsiąd Aleksandry Lewickiej)

Agentki () (Erotoman)

Egzamin z życia () (Pan Leszek)

Daleko od noszy ()

Plebania () (Fajkowski)

Jeniec Europy (1989)

Kryminalni () (Antoni Mikuła)

Dom ()

Bołdyn (1981)

Wielki wóz (1987) (Oficer)

Oczy niebieskie (1994) (Mazur we śnie)

Psy (1992)

WP
WP
WP