ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi

Eugeniusz Karczewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Woźnawieś, Polska

Filmografia:

Jest jak jest (1994) (Ojciec na porodówce)

Sala nr 6 (1987)

Sam pośród swoich (1985) (Kijak)

Znachor (1981)

Prywatne śledztwo (1986)

Kameleon (serial) ()

Szpital na perypetiach () (Urzędnik ZUS-u)

Dziki 2. Pojedynek () (Kierowca)

Wydział zabójstw () (Świadek)

Instynkt () (Sąsiąd Aleksandry Lewickiej)

Agentki () (Erotoman)

Egzamin z życia () (Pan Leszek)

Daleko od noszy ()

Plebania () (Fajkowski)

Jeniec Europy (1989)

Kryminalni () (Antoni Mikuła)

Dom ()

Bołdyn (1981)

Wielki wóz (1987) (Oficer)

Oczy niebieskie (1994) (Mazur we śnie)

Psy (1992)

ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi