ycipk-3s01qi
ycipk-3s01qi

Eugeniusz Korczarowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lwów

Filmografia:

Krótki dzień pracy (1981) (Wysłannik z KC z cennikiem podwyżek)

Powrót do Polski (1988) (Członek Komisariatu Naczelnej Rady Ludowej)

Gwiazda Piołun (1988)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

Głos ma prokurator (1965) (Karol Kotula)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Ojciec pod oknami porodówki)

Znicz olimpijski (1969)

Życie na gorąco () (Włamywacz w biurze Baxta)

MR Tański (1987)

Syzyfowe prace (serial) () (Oficer)

Śledztwo (1973) (Technik)

Klara i Angelika (1976) (Dziennikarz)

Polonia Restituta (serial) () (Żołnierz przy studni)

Tu stoję... (1994) (Milicjant)

Wiatraki z Ranley (1989) (Barman)

Alabama (1984)

Zapalniczka (1970) (Bandyta)

Ortalionowy dziadek (1968) (Wywiadowca MO)

Dziewczyna z Mazur () (J. Górniak)

Statyści (2005) (Handlarz)

Skarga (1991) (Milicjant w prokuraturze)

Szarada (1977) (Porucznik MO)

Ile jest życia (1974) (Kolega Zbyszka)

Powrót na ziemię (1966) (Znajomy Ireny - Wandy)

Przyłbice i kaptury (1985)

Kroll (1991)

ycipk-3s01qi
ycipk-3s01qi
ycipk-3s01qi