Trwa ładowanie...
d3wkrfb
d3wkrfb

Glynn Turman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:

Wayans Bros., The ()

Filmografia:

Siła i honor (2000)

Pieśń wolności (2000) (T-Bone Lanier)

Gremliny rozrabiają (1984) (Roy Hanson)

Historia Earla "Kozła" Manigaulta (1996) (trener Powell)

John Dies at the End (2012) (Detektyw Lawrence Morgan)

Kłamstwa na sprzedaż () (Jeremiah Kaan)

Chętni na kasę (2010) (Głównodowodzący detektyw Duncan)

Terapia () (Alex senior)

Sahara (2005) (2005) (Frank Hopper)

Bumblebee (2018) (Generał Whalen)

Zdjęcie
Podziel się
d3wkrfb
d3wkrfb
d3wkrfb