Trwa ładowanie...
dee2xbv
dee2xbv

Grzegorz Kulikowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Jest jak jest (1994) (Operator w Urzędzie Stanu Cywilnego)

Ekstradycja 2 (1996) (Goryl Bossa)

Przedwiośnie (2001) (Żyd na podwórku warszawskiej kamienicy)

Robert Mitchum nie żyje (2010) (Kowboj)

Szuler (1994)

Kret (2010) (Wiesiek)

Świąteczna przygoda (2000) (Święty Mikołaj)

Requiem (2001) (Apostoł)

Ubu król (2003) (Zapiewajło)

Alicja (1990) (1990) (Mieszkaniec domu)

Ono (2003) (Uczestnik wesela)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Działacz)

Stanisław i Anna (1985)

Ojciec Mateusz ()

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Kioskarz)

Ognisty anioł (1985)

Tylko miłość () (Taksówkarz)

Braciszek (2007) (Dziedzic)

I kto tu rządzi? () (Zdzich)

Kocham Klarę () (gość)

Na Wspólnej ()

Plebania () (Bolek Kowalik)

Urodziny młodego warszawiaka (1980) (Powstaniec)

Prosto w serce () (Egzaminator)

Ekstradycja () (Goryl Bossa)

Przedwiośnie (serial) () (Żyd na podwórku warszawskiej kamienicy)

Różyczka (2009) (Aktor w Dziadach)

Trzy Minuty. 21:37 (2009) (Strażnik w biurowcu)

Naznaczony () (Świadek odnalezienia zwłok)

39 i pół () (sąsiad)

Regina () (Ślusarz)

Ranczo () (chłop)

Kryminalni () (Pan Zimecki)

Zaginiona () (Policjant)

Ostatni prom (1989) (Pasażer)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Uczestnik Balu u Wolanda)

Domena władzy (1991) (Oczekujący na taksówkę)

Zdjęcie
Zdjęcie
dee2xbv
dee2xbv

dee2xbv
dee2xbv
dee2xbv