Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Grzegorz Kulikowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

30.05.1956

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Jest jak jest (1994) (Operator w Urzędzie Stanu Cywilnego)

Ekstradycja 2 (1996) (Goryl Bossa)

Przedwiośnie (2001) (Żyd na podwórku warszawskiej kamienicy)

Robert Mitchum nie żyje (2010) (Kowboj)

Szuler (1994)

Kret (2010) (Wiesiek)

Świąteczna przygoda (2000) (Święty Mikołaj)

Requiem (2001) (Apostoł)

Ubu król (2003) (Zapiewajło)

Alicja (1990) (1990) (Mieszkaniec domu)

Ono (2003) (Uczestnik wesela)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Działacz)

Stanisław i Anna (1985)

Ojciec Mateusz ()

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Kioskarz)

Ognisty anioł (1985)

Tylko miłość () (Taksówkarz)

Braciszek (2007) (Dziedzic)

I kto tu rządzi? () (Zdzich)

Kocham Klarę () (gość)

Na Wspólnej ()

Plebania () (Bolek Kowalik)

Urodziny młodego warszawiaka (1980) (Powstaniec)

Prosto w serce () (Egzaminator)

Ekstradycja () (Goryl Bossa)

Przedwiośnie (serial) () (Żyd na podwórku warszawskiej kamienicy)

Różyczka (2009) (Aktor w Dziadach)

Trzy Minuty. 21:37 (2009) (Strażnik w biurowcu)

Naznaczony () (Świadek odnalezienia zwłok)

39 i pół () (sąsiad)

Regina () (Ślusarz)

Ranczo () (chłop)

Kryminalni () (Pan Zimecki)

Zaginiona () (Policjant)

Ostatni prom (1989) (Pasażer)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Uczestnik Balu u Wolanda)

Domena władzy (1991) (Oczekujący na taksówkę)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw