ycipk-1miiog
ycipk-1miiog

Irena Laskowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Polowanie na muchy (1969) (żona redaktora naczelnego pisma On)

Salto (1965) (wróżka Cecylia)

Kontrybucja (1966) (Właścicielka knajpy)

Człowiek z marmuru (1976) (pracownica Muzeum Narodowego)

Och, Karol (1985) (Zosia, ciotka Karola)

Godzina W (1979) (matka Teresy)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Matka Misia)

Podróż nad morze (1983)

Pierścień i róża (serial) ()

To ja zabiłem (1974) (Matka Anny)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Magdalena)

Zapamiętaj imię swoje (1974)

Linia (1974) (Barbara Więckowska)

Ostatni dzień lata (1958) (Ona)

Pornografia (2003)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1miiog
ycipk-1miiog
ycipk-1miiog