Trwa ładowanie...
docaho7
docaho7

Irena Netto

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Dąbrowa Górnicza

Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962)

Pętla (1957) (barmanka w kawiarni; nie występuje w czołówce)

Wspólny pokój (1959)

Trudna miłość (1953) (Małodworna, matka Janka)

Trzy kobiety (1956)

Szklana kula (1972) (babcia Ireny)

Samson (1961) (matka Jakuba)

Kamienne Niebo (1959) (stara kobieta czekająca na dostęp do hydrantu)

Spotkania w mroku (1960) (Polka na robotach w Niemczech)

Sobótki (1965) (Matka Hansa)

Droga na Zachód (1961) (kobieta w tłumie na stacji; nie występuje w napisach)

Opowieść Atlantycka (1954) (Blachier, ciotka Gastona)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (matka Wiktora)

Zakazane piosenki (1946) (słuchająca muzyki Chopina w mieszkaniu Tokarskich; nie występuje w czołówce)

Niekochana (1965) (Marianna, służąca w majątku)

Tysiąc talarów (1959) (babka Anieli (1959); nie występuje w czołówce)

Sygnały (1959) (sąsiadka Zosi i Janka z naprzeciwka)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Agnieszka 46 (1964) (inspektorka)

Ktokolwiek wie... (1966) (Gierczycha, sąsiadka Ruśniaków)

Pożegnania (1958) (właścicielka pensjonatu Quo)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (kobieta w budce z piwem; nie występuje w napisach)

Rancho Texas (1958)

Wolne miasto (1958) (Erna Pająkowa)

Szklana góra (1960) (lekarka Dobracka)

Długa noc (1967) (Dalecka, dostawczyni wódki)

Bumerang (1966) (kobieta w kościele)

Skąpani w ogniu (1963) (stara osadniczka)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Marynia, ciotka Ali)

Rozstanie (1960) (Wiktoria Budkowa, gosposia dziadka Magdaleny)

Kariera (1954) (matka Hulewicza)

Morderca zostawia ślad (1967) (sąsiadka Natalii; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
Zdjęcie

data urodzenia 19.10.1899

docaho7

docaho7
docaho7
docaho7