Trwa ładowanie...
ycipk-n2u35k
ycipk-n2u35k

Jackie Earle Haley - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Scenarzysta:
Filmografia:

Louis (2010) (Judge Perry)

Mroczne Cienie (2012) (Willie Loomis)

Bolden! (2014) (Sędzia Perry)

Człowiek Cel () (Guerrero)

RoboCop (2013) (Maddox)

Parkland (2013) (Ojciec Oscar Huber)

Skrzydlate cienie (2008) (Bob Jaspersen)

Lincoln (2012) (2012) (Alexander Stephens)

Koszmar z ulicy Wiązów (2010) (2010) (Freddy Krueger)

Wyspa tajemnic (2009) (George Noyce)

Watchmen: Strażnicy (2009) (Walter Kovacs / Rorschach)

Semi-Pro: Drużyna marzeń? (2008) (Dukes)

Małe dzieci (2006) (Ronnie J. McGorvey)

Tracąc to (1983) (Dave)

Uciekać (1979) (Moocher)

Alita: Battle angel (2018)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-n2u35k
ycipk-n2u35k
ycipk-n2u35k