ycipk-3unckm
ycipk-3unckm

Jackie Earle Haley - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Scenarzysta
Filmografia

Louis (2010) (Judge Perry)

Mroczne Cienie (2012) (Willie Loomis)

Bolden! (2014) (Sędzia Perry)

Człowiek Cel () (Guerrero)

RoboCop (2013) (Maddox)

Parkland (2013) (Ojciec Oscar Huber)

Skrzydlate cienie (2008) (Bob Jaspersen)

Lincoln (2012) (2012) (Alexander Stephens)

Koszmar z ulicy Wiązów (2010) (2010) (Freddy Krueger)

Wyspa tajemnic (2009) (George Noyce)

Watchmen: Strażnicy (2009) (Walter Kovacs / Rorschach)

Semi-Pro: Drużyna marzeń? (2008) (Dukes)

Małe dzieci (2006) (Ronnie J. McGorvey)

Tracąc to (1983) (Dave)

Uciekać (1979) (Moocher)

Alita: Battle angel (2018)

ycipk-3unckm
ycipk-3unckm
ycipk-3unckm