Trwa ładowanie...
d2m8mt1

James Read

Najnowsze informacje
4.8
(4 głosy)
Oceń:
d2m8mt1
Miejsce urodzenia:

Buffalo, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Spisek ośmiu (1988) (Claude 'Lefty' Williams)

Legalna blondynka (2001) (ojciec Elle)

To nie jest kolejna komedia dla kretynów (2001) (ojciec Prestona)

Love Crimes (1992) (Stanton Gray)

Gra z fortuną (1996) (Judge Carter)

Bogate biedactwo (1987) (Cary Grant)

Legalna blondynka 2 (2003) (ojciec Elle)

Celebration Family (1987) (James Marston)

Wariatki (1988) (Michael Essex)

Syn prezydenta (1992) (senator James Guthrie)

Rączy Wildfire () (Ken Davis)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Ben, ojciec Josha)

Fame (2009) (ojciec Alice)

Zupełnie jak miłość (2005) (Brent Friehl)

Żniwo ognia (1996) (Scott)

Indiscreet (1998) (Zachariah Dodd)

d2m8mt1
d2m8mt1
d2m8mt1
d2m8mt1