Trwa ładowanie...
dd8p9yq
dd8p9yq

Jamey Sheridan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Burza lodowa (1997) (Jim Carver)

Hamlet (2000) (2000)

Cradle Will Rock (1999)

Życie jak dom (2001)

Szepty w mroku (1992) (Doug McDowell)

Obcy wśród nas (1992) (Nick)

Bastion (1994) (Randall Flagg)

Zmiana w grze (2012) (Mark Salter)

Przystojny Harry (2009) (Harry Sweeney)

Trauma () (Dr Joseph Joe Saviano)

Cena prawdy (2008) (Oscar Van Doren)

Arrow () (Robert Queen)

Lizzie (2018) ( Andrew Borden )

Zdjęcie
Podziel się
dd8p9yq
dd8p9yq
dd8p9yq