Trwa ładowanie...
d26e0eh

Jan Kurnakowicz

Najnowsze informacje
5.0
(3 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Wilno

Filmografia:

Miasto nieujarzmione (1950) (Piotr Rafalski)

Warszawska premiera (1950) (profesor Jan Quatrini)

Młodość Chopina (1951) (Prof. Józef Elsner)

Rok 1914 (1932) (stangret)

Mocny człowiek (1929) (sekretarz wydawcy)

Dzieje grzechu (1933) (Horst)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Stiopa)

Zemsta (1956) (1956) (Cześnik (Maciej) Raptusiewicz)

Deszczowy lipiec (1957) (Tadeusz Kawka)

Zakazane piosenki (1946) (muzyk Cieślak, sąsiad Tokarskich)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (przemysłowiec Taylor senior; nie występuje w czołówce)

Dziewczyna szuka miłości (1938) (Tomasz Kotlica, milioner brazylijski)

Sprawa do załatwienia (1953) (technik dźwięku w telewizji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (generał)

d26e0eh

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d26e0eh
d26e0eh
d26e0eh