Trwa ładowanie...
d1and7t

Jan Kurnakowicz

Najnowsze informacje
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d1and7t
Miejsce urodzenia:

Wilno

Filmografia:

Miasto nieujarzmione (1950) (Piotr Rafalski)

Warszawska premiera (1950) (profesor Jan Quatrini)

Młodość Chopina (1951) (Prof. Józef Elsner)

Rok 1914 (1932) (stangret)

Mocny człowiek (1929) (sekretarz wydawcy)

Dzieje grzechu (1933) (Horst)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Stiopa)

Zemsta (1956) (1956) (Cześnik (Maciej) Raptusiewicz)

Deszczowy lipiec (1957) (Tadeusz Kawka)

Zakazane piosenki (1946) (muzyk Cieślak, sąsiad Tokarskich)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (przemysłowiec Taylor senior; nie występuje w czołówce)

Dziewczyna szuka miłości (1938) (Tomasz Kotlica, milioner brazylijski)

Sprawa do załatwienia (1953) (technik dźwięku w telewizji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (generał)

Zdjęcie
d1and7t
d1and7t
d1and7t
d1and7t