Trwa ładowanie...
d3yhkdl
d3yhkdl

Janet Leigh

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Merced, Kalifornia

Filmografia:

Dotknięcie zła (1958) (Susie)

Halloween: 20 lat później (1998)

One Is a Lonely Number (1972) (Gert Meredith)

Ruchomy cel (1966) (Susan Harper)

Romance of Rosy Ridge, The (1947) (Lissy Anne MacBean)

Name of the Game, The (1968) (Glory Bates)

Mgła / The Fog (1980) (1980) (Kathy Williams)

Prince Valiant (1997) (ksieżniczka Aleta)

Twilight Zone, The (1985) (Barbara LeMay)

Vikings, The (1958) (Morgana)

Columbo () (Grace Wheeler Willis)

That Forsyte Woman (1949) (June Forsyte)

Red Danube, The (1949) (Olga Alexandrova/Maria Buhlen)

Two Tickets to Broadway (1951) (Nancy Peterson)

Pete Kelly's Blues (1955) (Ivy Conrad)

Psychoza (1960) (Marion Crane)

Przeżyliśmy wojnę (1962)

Starman (1984) (Antonia Weyburn)

Family Law (1999) (Mary Sawyer)

Matt Houston (1982) (Ramona Launders)

My Sister Eileen (1955) (Eileen Sherwood)

Naked Spur, The (1953) (Lina Patch)

Rogue Cop (1954) (Karen Stephanson)

Bye Bye Birdie (1963) (Rosie DeLeon)

Żony i kochanki (1963) (Bertie Austin)

American Dream, An (1966) (Cherry McMahon)

Words and Music (1929) (Dorothy Feiner Rodgers)

Jet Pilot (1957) (Anna Marladovna Shannon / Olga Orlief)

Little Women (1949) (Meg)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3yhkdl
d3yhkdl

d3yhkdl
d3yhkdl
d3yhkdl