ycipk-2mf678
ycipk-2mf678

Janusz Wituch - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983)

Giganci ze stali (2011)

Heca w Zoo (2011) (Miś 1)

Minionki rozrabiają (2013)

Frankenweenie 3D (2012)

Old School: Niezaliczona (2003) (Frank)

Strażnicy marzeń (2012)

Turbo (2013)

Garfield (2004)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Gwiezdne wojny: Imperium kontratakuje (1980)

Fantastyczna czwórka (2005) (2005)

Życie Pi 3D (2012)

Epoka lodowcowa (2002) (Franka)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Żony ze Stepford (2004)

Dom / Home (2015) (2015)

Skubani (2013)

Pudłaki (2014) (Pan Piskorz)

Pan Peabody i Sherman (2014)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Nanook)

Baśnie i bajki polskie () (Król / Plumpuding / Mistrz / Mieszczanin / Historyk / Niedźwiedź / Elf / Służący / Astrolog / Rybak / Marszałek Leon / Trębacz Przemko / Gość / Wartownik / Bagażowy / Wieśniak / Kudłate Licho / Ojciec)

Przygoda w Paryżu (2011)

Scooby-Doo () (Profesor Trutka)

Flintstonowie ()

Tajemniczy Sobotowie () (Van Rook / Kumarijczyk)

Agent specjalny Oso () (Tata Emmy)

Szczypta magii () (Gegor)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009)

Jak wytresować smoka 2 (2014) (Ug / Wiking #3)

Tarzan. Król dżungli (2013) (Smith)

Rio 2 (2014)

Smerfy 2 (2013) (Pracuś)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Tajemnica zielonego królestwa (2013)

Mulan 2 (2004)

Muppety: Poza Prawem (2014)

Lego Batman - film pełnometrażowy. Moc superbohaterów D.C. (2013) (Komisarz James Gordon / Oswald Cobblepot / Pingwin)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Steven Magnet, wąsaty wąż / Osioł / Rover, lider psów na diamenty / Fancypants / Ojciec Rarity / Szeryf Srebrna Gwiazda)

Timon i Pumba () (Sęp / Automatyczny Sekretarz)

Hrabia Kaczula () (Tata dzieciaka / Azjata / Norm / Marchew, / Bert / Mumia / Dziobak)

Gumisie () (Ratachelli)

Pomocnik Św. Mikołaja () (Waldorf)

Liga Młodych () (Zatara / Dubbilex)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Był sobie człowiek () (Konus)

Kaczor Dodgers () (Mugsy)

Sezon na misia 3 (2010) (Fifi)

Kraina lodu (2013)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Ajay)

Rodzinka nie z tej ziemi (2013)

Lego Przygoda (2014)

Kopciuszek 2: Spełnione marzenia (2002) (Kajtek)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (Madpax (polski))

Oz: Wielki i Potężny (2013)

Avengers 3D (2012) (Agent Tarczy)

Hop (2011) (Pan Królicki)

Hannah Montana Film (2009)

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009)

Percy Jackson i bogowie olimpijscy: złodziej pioruna (2010) (Gabe Ugliano)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Noc w muzeum (2006)

Krowy na wypasie (2006) (Feddy)

Madagaskar (2005) (Rico)

Czarodziejka Lili, smok i magiczna księga (2009) (Alfred)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Rango (2011) (Spoons, Elbows, Kinsky (polska wersja jęz.))

Ostatni Władca Wiatru (2010)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Richard Parker / Człowiek w metrze)

Astro Boy (2009) (Orrin)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Mucha #1)

Jak wytresować smoka (2009)

Wyspa Dinozaura (2007) (Doktor Wredman)

Kroniki Spiderwick (2008) (Manager)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2mf678
ycipk-2mf678
ycipk-2mf678