Trwa ładowanie...
d5ui2yo
d5ui2yo

Jerzy Bielenia

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Mińsk Litewski

Filmografia:

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Służący)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Milicjant)

Epizod (1979)

Gangsterzy i filantropi (1962) (Malaga)

Trudne małżeństwo (1961) (Szef Doroty)

Upał (1964) (podróżny z delegacją)

Kochajmy syrenki (1966) (Towarzysz dyrektor)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Kierownik lotniska)

Nikodem Dyzma (1956) (Piosenkarz śpiewający piosenkę Byczo)

Bicz boży (1966) (Kula, właściciel restauracji)

Dzień wielkiej ryby (1996) (Staruszek mieszkający naprzeciwko hotelu)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Łachudra)

Dwa żebra Adama (1963) (Jerzy Woźniak)

Agent nr 1 (1971) (Savopulos)

Dwunastu gniewnych ludzi (1957) (1957) (Przysięgły nr 1)

Potop (1974) (Ganchoff)

Zdjęcie
d5ui2yo
d5ui2yo
d5ui2yo
d5ui2yo