Trwa ładowanie...
d4fe3yj

Jerzy Bielenia

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d4fe3yj
Miejsce urodzenia:

Mińsk Litewski

Filmografia:

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Służący)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Milicjant)

Epizod (1979)

Gangsterzy i filantropi (1962) (Malaga)

Trudne małżeństwo (1961) (Szef Doroty)

Upał (1964) (podróżny z delegacją)

Kochajmy syrenki (1966) (Towarzysz dyrektor)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Kierownik lotniska)

Nikodem Dyzma (1956) (Piosenkarz śpiewający piosenkę Byczo)

Bicz boży (1966) (Kula, właściciel restauracji)

Dzień wielkiej ryby (1996) (Staruszek mieszkający naprzeciwko hotelu)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Łachudra)

Dwa żebra Adama (1963) (Jerzy Woźniak)

Agent nr 1 (1971) (Savopulos)

Dwunastu gniewnych ludzi (1957) (1957) (Przysięgły nr 1)

Potop (1974) (Ganchoff)

Zdjęcie
d4fe3yj
d4fe3yj
d4fe3yj
d4fe3yj