Trwa ładowanie...
d3e2892
d3e2892

Jerzy Bielenia - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Mińsk Litewski

Filmografia:

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Służący)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Milicjant)

Epizod (1979)

Gangsterzy i filantropi (1962) (Malaga)

Trudne małżeństwo (1961) (Szef Doroty)

Upał (1964) (podróżny z delegacją)

Kochajmy syrenki (1966) (Towarzysz dyrektor)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Kierownik lotniska)

Nikodem Dyzma (1956) (Piosenkarz śpiewający piosenkę Byczo)

Bicz boży (1966) (Kula, właściciel restauracji)

Dzień wielkiej ryby (1996) (Staruszek mieszkający naprzeciwko hotelu)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Łachudra)

Dwa żebra Adama (1963) (Jerzy Woźniak)

Agent nr 1 (1971) (Savopulos)

Dwunastu gniewnych ludzi (1957) (1957) (Przysięgły nr 1)

Potop (1974) (Ganchoff)

Zdjęcie
Podziel się
d3e2892
d3e2892
d3e2892