Trwa ładowanie...
dx96cyf

Jerzy Bielenia

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Mińsk Litewski

Filmografia:

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Służący)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Milicjant)

Epizod (1979)

Gangsterzy i filantropi (1962) (Malaga)

Trudne małżeństwo (1961) (Szef Doroty)

Upał (1964) (podróżny z delegacją)

Kochajmy syrenki (1966) (Towarzysz dyrektor)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Kierownik lotniska)

Nikodem Dyzma (1956) (Piosenkarz śpiewający piosenkę Byczo)

Bicz boży (1966) (Kula, właściciel restauracji)

Dzień wielkiej ryby (1996) (Staruszek mieszkający naprzeciwko hotelu)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Łachudra)

Dwa żebra Adama (1963) (Jerzy Woźniak)

Agent nr 1 (1971) (Savopulos)

Dwunastu gniewnych ludzi (1957) (1957) (Przysięgły nr 1)

Potop (1974) (Ganchoff)

dx96cyf

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dx96cyf
dx96cyf
dx96cyf