Trwa ładowanie...
d2fcnop

Jerzy Kaliszewski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2fcnop
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Sprawa Gongorowej (1977) (Żurawski)

Miasto nieujarzmione (1950) (Oficer niemiecki)

Polonia Restituta (1980) (Thomas Woodrow Wilson)

Pasja (1977) (1977) (Ojciec Dembowskiego)

Młodość Chopina (1951) (Maurycy Mochnacki)

Bolesław Śmiały (1971) (Stanisław ze Szczepanowa)

Życie na gorąco () (Hrabia von Derbich)

Doktór Murek (1939) (Jerzy Czułowski, pracownik dyrektora Czabrana, narzeczony Tunki)

Polonia Restituta (serial) () (Thomas Woodrow Wilson)

Zaległy urlop (1978) (Dyrektor zjednoczenia)

Test pilota Pirxa (1978)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979)

Doktor Murek (1979) (Jerzy Czułowski)

Polskie bitwy - Powstanie Listopadowe 1830-1831 (1980) (Generał Karol Kniaziewicz)

Zdjęcie
d2fcnop
d2fcnop
d2fcnop
d2fcnop