Trwa ładowanie...
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt

Jerzy Rogowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź

Filmografia:

Tajemnica Enigmy (1979) (X)

Wierna rzeka (1983) (Kozak)

Ojciec Królowej (1979) (Jeździec)

Epizod (1979) (Żandarm)

Był Jazz (1981) (Gość)

Na srebrnym globie (1987) (Wojak)

Znachor (1981) (Kompan)

Gorączka (1981) (1981) (Robotnik)

Aria dla atlety (1979) (Tragarz)

Ostrze na ostrze (1983) (Pachołek)

Wyspa Niedźwiedzi () (Narrator)

Życie na gorąco () (Strażnik na Arce)

Tabaluga - Wielkie przygody małego smoka () (Hamsin)

Noce i dnie () (Konny)

Jarosław Dąbrowski (1975) (Komunard)

Zamach stanu (1980) (Poseł)

Umarli rzucają cień (1978) (Partyzant)

Czerwone ciernie (1976) (Jeździec)

Klakier (1982) (Bramkarz)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Harry Marx)

Kto Ty jesteś (1981) (Dominikanin)

Pogotowie przyjedzie (1981) (Pijany kierowca)

Czwartki ubogich (1981) (Motocyklista)

Kolory kochania (1988)

Elegia (1979) (Niemiec)

Kazimierz Wielki (1975) (Jeździec)

Sonata Marymoncka (1987) (Faciak)

Przyłbice i kaptury (1985) (Wasylko)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Kolonista)

Noce i dnie (1975) (Konny)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt