ycipk-1gtoyn
ycipk-1gtoyn

Joanna Pach - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Oleśnica, Polska

Filmografia:

Auta 2 (2011)

Giganci ze stali (2011)

Heca w Zoo (2011)

Frankenweenie 3D (2012)

Turbo (2013)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Delfin Plum (2009) (Bączek)

Balto II Poszukiwania (2001) (Saba)

Goryl Śnieżek w Barcelonie (2011) (Kunta)

Kumba (2013) (Dziewczynka surokatka)

Delgo (2008)

Leci królik () (Sarah / Sk - Sadie Hawkins)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Maya)

Baśnie i bajki polskie () (Klarunia / Gwary)

Złota rączka () (Kombinerka)

Przygoda w Paryżu (2011) (Maud)

Kirikou i dzikie bestie (2005)

Kirikou i czarownica (1998) (Kirikou)

Tajemniczy Sobotowie () (Lily)

Agent specjalny Oso () (Agentka Dora)

Bunio i Kimba () (Kimba)

Zambezia (2012) (Mała)

Moja niania jest wampirem (2010) (Anastasia / Kate / Mama Rory’ego)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Miette)

Fineasz i Ferb () (Zuzia)

Awatar: Legenda Aanga () (Katara)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Apple Bloom / Pielęgniarka Redheart)

Pomocnik Św. Mikołaja () (Nauczycielka / Elf / Kupiec)

Liga Młodych () (Iris West-Allen)

Animalia () (Jedna z myszy)

Był sobie człowiek () (nastoletnia Pierrete)

O, kurczę! (2009) (Jamie Wynn)

Lego Przygoda (2014)

Żółwik Sammy 2 (2012) (Annabel)

Słoneczna Sonny () (Tawni Hart)

Zakochany wilczek 3D (2010) (Lily)

Żółwik Sammy (2010) (Sandra)

Zemsta futrzaków (2010) (Amber)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Hannah Montana Film (2009)

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Angela)

Piorun (2008)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Shrek Forever (2010)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008)

Ciekawski George (2006) (Przechodzień)

Księżniczka na lodzie (2005) (Ann)

Plebania () (Pielęgniarka / Kobieta w fitenss-clubie)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II (2011) (Szara Dama)

1920 Bitwa Warszawska (2011) (różne głosy)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Niesamowity Spider-Man (2012)

Lato Muminków (2008) (Mała Mi)

Camp Rock (2008) (Peggy)

Odlot (2009) (różne głosy)

Małpy w kosmosie (2008) (Kosmici i spółka)

Potwory kontra Obcy (2009)

Hannah Montana () (Nina/Becca/Melisa)

Franklin i skarb jeziora (2006) (Ślimak)

Wielka wyprawa Oskara (2017) (Kobieta z informacji linii lotniczych / Dziennikarka telewizji lokalnej )

Monster High: Boo York, Boo York (2015) (Frankie (głos))

Mirai (2018) ( Mirai (polski dubbing) )

Zdjęcie
Podziel się

Joanna Pach-Żbikowska urodziła się 3 kwietnia 1980 roku w Oleśnicy. Jest aktorką filmową, radiową i dubbingową, a także prezenterką telewizyjną i współautorką programów. Współpracuje z Teatrem Polskiego Radia przy słuchowiskach, a na stałe przy słuchowisku "Matysiakowie", jest również lektorką w Cartoon Network.

ycipk-1gtoyn
ycipk-1gtoyn