WP
WP

Joanna Sienkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

17.07.1952

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Siekierezada (1985) (Bibliotekarka Halinka)

Wezwanie (1971) (1971) (Koleżanka Makowskiej)

Dzień Świra (2002)

Motylem jestem czyli romans 40 - latka (1976) (Script-girl w telewizji)

Konopielka (1981) (nauczycielka)

Żółty szalik (2000)

Kopciuszek () (Burmistrz Kalinowa)

Pierwszy milion (serial) () (Matka Pyni)

Ojciec Mateusz () (Katarzyna Lewandowska)

Życie wewnętrzne (1986) (Ola, żona Miauczyńskiego)

Klub szalonych dziewic ()

Na kocią łapę () (Sabina Motylak)

Znaki Zodiaku (1978) (Teresa)

Ekipa () (córka starego oficera SB)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) (Sędzia)

Magda M. () (Sędzia)

Doktor Judym (1976) (Helena, córka dyrektora Kalinowicza)

Krugerandy (1999) (Matka Panicza)

Sam na sam (1977) (Krystyna, koleżanka Ani)

Spirala (1978) (Synowa prominenta)

WP
WP
WP