ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7

Joanna Węgrzynowska - Cybińska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser

Kubuś i Przyjaciele (2011)

Szczypta magii ()

Hrabia Kaczula ()

Filmografia

Heca w Zoo (2011) (Katie)

Merida waleczna (2012) (Maudie)

Minionki rozrabiają (2013) (Jillian)

Ralph Demolka (2012) (Gwara)

ParaNorman (2012) (Sandra)

Nowe szaty króla (2000)

Dom / Home (2015) (2015)

Leci królik () (Głos we wnętrzu Bojlera)

Baśnie i bajki polskie () (Królewna jedynaczka / Dorotka)

Poruszamy wyobraźnię ()

Złota rączka () (Klara)

Scooby-Doo ()

Szczypta magii ()

Mulan 2 (2004) (Mei)

Pingwiny z Madagaskaru ()

Szóstka w pracy ()

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Królowa Podmieńców / Matka Rarity)

Sezon na misia 3 (2010) (Trener niedźwiedzia, Kobieta, piosenkarz Hip-Hop, Koty)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Dziennikarka)

Lego Przygoda (2014)

Barbie jako Księżniczka i Żebraczka (2004) (Dziewczyna)

Barbie: Wróżkolandia (2005) (Dahlia)

Nasza niania jest agentem (2010) (Gillian)

Percy Jackson i bogowie olimpijscy: złodziej pioruna (2010) (Atena)

Ojciec Mateusz () (Kierowniczka przytułku)

Krowy na wypasie (2006) (Pani Beady)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Adriana)

Shrek Trzeci (2007) (Kopciuszek)

Tupot małych stóp (2006) (Gloria)

Po rozum do mrówek (2006) (Doreen Nickle)

Sezon na misia (2006) (Beth)

Zebra z klasą (2005) (Sandy)

Władca Księgi (1994)

Ryś i spółka (2008) (Jastrzębica Olga)

Sezon na misia 2 (2008) (Beth)

Garfield 2 (2006) (Przewodniczka)

Magiczna Karuzela (2004) (Flora)

ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7