Trwa ładowanie...
d4m6tk8
d4m6tk8

John Mills

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Scott of the Antarctic (1948) (Capt. Robert Falcon Scott)

Och! Co za urocza wojenka (1969) (marszałek sir Douglas Haig)

Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm (1997) (Przewodniczący)

This Happy Breed (1944) (Billy Mitchell)

Groteska (1995) (Sir Edward Cleghorn)

Wojna i pokój (1956) (Płaton Karaszew)

Goodbye, Mr. Chips (1939) (Peter Colley jako młody chłopak)

Nasz okręt (1942) (marynarz Shorty Blake)

Córka Ryana (1970) (Michael)

Operacja kusza (1965) (Generał Boyd)

Gandi (1982) (Lord Chelmsford)

Wielkie nadzieje (1946) (1946) (Pip)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4m6tk8
d4m6tk8

d4m6tk8
d4m6tk8
d4m6tk8