Trwa ładowanie...
d4h4uwm

John Mills

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Scott of the Antarctic (1948) (Capt. Robert Falcon Scott)

Och! Co za urocza wojenka (1969) (marszałek sir Douglas Haig)

Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm (1997) (Przewodniczący)

This Happy Breed (1944) (Billy Mitchell)

Groteska (1995) (Sir Edward Cleghorn)

Wojna i pokój (1956) (Płaton Karaszew)

Goodbye, Mr. Chips (1939) (Peter Colley jako młody chłopak)

Nasz okręt (1942) (marynarz Shorty Blake)

Córka Ryana (1970) (Michael)

Operacja kusza (1965) (Generał Boyd)

Gandi (1982) (Lord Chelmsford)

Wielkie nadzieje (1946) (1946) (Pip)

d4h4uwm

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4h4uwm
d4h4uwm
d4h4uwm