ycipk-3g2bo8
ycipk-3g2bo8

John Mills - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Scott of the Antarctic (1948) (Capt. Robert Falcon Scott)

Och! Co za urocza wojenka (1969) (marszałek sir Douglas Haig)

Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm (1997) (Przewodniczący)

This Happy Breed (1944) (Billy Mitchell)

Groteska (1995) (Sir Edward Cleghorn)

Wojna i pokój (1956) (Płaton Karaszew)

Goodbye, Mr. Chips (1939) (Peter Colley jako młody chłopak)

Nasz okręt (1942) (marynarz Shorty Blake)

Córka Ryana (1970) (Michael)

Operacja kusza (1965) (Generał Boyd)

Gandi (1982) (Lord Chelmsford)

Wielkie nadzieje (1946) (1946) (Pip)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3g2bo8
ycipk-3g2bo8
ycipk-3g2bo8