ycipk-257hsp
ycipk-257hsp

Józef Kalita - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Radłowice

Filmografia:

Zabawa w chowanego (1984) (Gość w lokalu)

W klatce (1987) (Strażnik w Rotundzie)

111 dni letargu (1984)

Dorastanie (1987)

Zabijcie czarną owcę (1971)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Ojciec Królowej (1979)

Kontrybucja (1966) (Konwojent bankowy)

Biesy (1988) (robotnik)

Stan strachu (1989) (Milicjant)

Koniec nocy (1956) (Porucznik MO)

Na Odsiecz Wiedniowi (1983) (Poseł)

Zezem (1976) (Urzędnik)

Chip i Dale Brygada RR () (Policjant Kirby)

Życie na gorąco () (Doręczyciel bomby)

Polonia Restituta (serial) () (Aleksander Kakowski)

Mała wielka miłość () (Właściciel zajazdu w drodze do Wiednia)

Tulipan () (Chłop z siekierką)

Kogel - Mogel (1988) (Mężczyzna na postoju taksówek przy Placu Zamkowym)

Cień już niedaleko (1984) (Uczestnik spotkania)

Wakacje (1977) (Trener Zdziśka)

Złota kaczka (1976) (Jubiler)

Dom ()

Zmowa (1988) (Gość na weselu Tomaszków)

Miasteczko (1958) (1958) (Kapral)

Dyrektorzy (1975) (Portier)

Rajska jabłoń (1985) (Mieszkaniec zawalonej kamienicy Kwiryny)

Trzecia granica (1975) (Kutyrba)

Lalka (1968) (Lokaj Wąsowskiej)

Miłość z listy przebojów (1984) (Widz na występie Bety)

Zaklęty dwór (1976) (Oficjalista w majątku Juliusza)

Dama kameliowa (1995) (Odźwierny)

Piłkarski poker (1988) (Jerzy Eisenstein)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-257hsp
ycipk-257hsp
ycipk-257hsp