ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7

Józef Łodyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Wraki (1956) (1956) (Radiotelegrafista na statku)

Walet pikowy (1960) (Kinooperator)

Moja wojna, moja miłość (1975) (Żołnierz na wozie z sianem)

Przygoda Stasia( (1970) (Żyd)

Dwoje bliskich obcych ludzi (1974) (Fryzjer)

Honor dziecka (1976) (Strażak)

Rodzina Milcarków (1962) (Kaniok)

Profesor na drodze (1973) (Franciszek Kowalski)

Pieczone gołąbki (1966) (Józef Balcerzak)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz Ziutek)

Kopernik (serial) () (Błazen kardynała d'Este)

Kopernik (1972) (Błazen)

Ziemia obiecana (serial) () (mężczyzna w kawiarni)

Cierpkie głogi (1966)

Zemsta (1956) (1956)

Ballada o ścinaniu drzewa (1972) (Malawka)

Baza ludzi umarłych (1958) (mechanik)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (porucznik Matula)

Ile jest życia (1974) (Mąż ciężarnej)

Kochajmy syrenki (1966) (Sprzedający gumowe uszczelki)

Pociąg (1959) (tajniak)

Dom bez okien (1962) (Pomocnik)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Orzeł (1959) (Mat Baczek)

Katarynka (1967) (Tragarz)

Złote Koło (1971) (Kelner)

ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7
ycipk-1jd5j7