Trwa ładowanie...
dc83fbt
dc83fbt

Józef Łodyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Radiotelegrafista na statku)

Walet pikowy (1960) (Kinooperator)

Moja wojna, moja miłość (1975) (Żołnierz na wozie z sianem)

Przygoda Stasia( (1970) (Żyd)

Dwoje bliskich obcych ludzi (1974) (Fryzjer)

Honor dziecka (1976) (Strażak)

Rodzina Milcarków (1962) (Kaniok)

Profesor na drodze (1973) (Franciszek Kowalski)

Pieczone gołąbki (1966) (Józef Balcerzak)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz Ziutek)

Kopernik (serial) () (Błazen kardynała d'Este)

Kopernik (1972) (Błazen)

Ziemia obiecana (serial) () (mężczyzna w kawiarni)

Cierpkie głogi (1966)

Zemsta (1956) (1956)

Ballada o ścinaniu drzewa (1972) (Malawka)

Baza ludzi umarłych (1958) (mechanik)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (porucznik Matula)

Ile jest życia (1974) (Mąż ciężarnej)

Kochajmy syrenki (1966) (Sprzedający gumowe uszczelki)

Pociąg (1959) (tajniak)

Dom bez okien (1962) (Pomocnik)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Orzeł (1959) (Mat Baczek)

Katarynka (1967) (Tragarz)

Złote Koło (1971) (Kelner)

Zdjęcie
Podziel się
dc83fbt
dc83fbt
dc83fbt