Trwa ładowanie...
ycipk-1d48w1
ycipk-1d48w1

Juliusz Rodziewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Deszczowy żołnierz (1996)

Obcy musi fruwać (1993) (Kierowca konsula na przyjęciu)

Dotknięci (1988)

Sezon na Leszcza (2000)

Pieniądze to nie wszystko (2000) (Brzuchacz)

Seszele (1990) (Inspicjent)

Głośniej od bomb (2000) (Czesław)

Superprodukcja (2002) (Krytyk)

Gorący temat () (Właściciel magazynu)

O czym szumią kierpce () (Pop Wasyl)

Mrok () (Alert)

Warto kochać ()

rodzinka.pl () (Mietek)

Tancerze () (Dozorca)

Sztuczki (2007)

Daleko od noszy ()

Bezmiar sprawiedliwości (2006) (Bibliotekarz)

Jasne błękitne okna (2006) (Fryzjer)

Na Wspólnej () (muzyk)

Plebania () (Stefan)

Psie serce (2002) (Alojzy)

Głęboka woda () (Mężczyzna)

Wygrany (2011) (Pan Juliusz)

Licencja na wychowanie () (Ksiądz)

Rajskie klimaty () (Bezdomny)

Fala zbrodni () (Jeffrey Lund)

Fundacja (2006) (Majster)

Pierwsza miłość () (Proboszcz)

O rety, moja babcia ma chłopaka (1999) (Dentysta)

Życie jak poker (1998) (pacjent)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1d48w1
ycipk-1d48w1
ycipk-1d48w1