ycipk-l6eq1f
ycipk-l6eq1f

Jurgen Prochnow - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Berlin, Germany

Filmografia:

Jewels (1992) (Joachim von Mannheim)

W paszczy szaleństwa (1995) (Sutter Cane)

Diuna (2000) (Duke Leto Atreides)

Guns of Honor (1994)

Angielski pacjent (1996) (Major Muller)

Robin Hood (1991) (Sir Miles Folcanet)

Air Force One (1997) (General Ivan Radek)

Utracona cześć Katarzyny Blum (1975) (Ludwig Goetten)

Bulle & das Mädchen, Der (1984) (policjant)

Keep, The (1983) (Klaus Woermann)

Gunblast Vodka (1998)

Body of Evidence (1993) (Doktor Alan Paley)

Trigger Fast (1994)

Sędzia Dredd (1995) (Judge Griffin)

Sucha biała pora (1989) (Kaptain Stolz)

Gliniarz z Beverly Hills II (1987) (Maxwell Dent)

Oddział bohaterów (2013) (Luca Gruenewald)

Kod da Vinci (2006) (André Vernet)

Leb wohl, Judas (1971)

Knast (1972)

Zärtlichkeit der Wölfe (1973)

Einer von uns beiden (1973) (Bernd Ziegenhals)

Verrohung des Franz Blum, Die (1974)

Schaurige Geschichten (1975)

Frauensiedlung (1976)

Tatort - Mädchen von gegenüber, Das (1977) (Klaus Linder)

Konsequenz, Die (1977) (Martin)

So weit das Auge reicht (1980) (Alexander Späh)

Krieg und Frieden (1983)

Love Is Forever (1983) (Generał Kaplan)

Murder: By Reason of Insanity (1985) (Adam Berwid)

Killing Cars (1985) (Ralph Korda)

Versteckt (1985) (Fritz Friedländer)

Terminus (1986)

Hurricane Smith (1990) (Charlie Dowd)

Interceptor (1992) (Phillips)

Fire Next Time, The (1993) (Larry Richter)

Fall Lucona, Der (1993) (Hans Strasser)

Lie Down with Lions (1994) (Marteau)

Wildnis, Die (1995) (Brenner)

Tödliche Wahl (1995) (Alex Bronner)

Fesseln (1995) (Guenther)

Sorellina e il principe del sogno (1996) (Król Kurdok)

Human Bomb (1996) (Gerhardt Dach)

Replacement Killers, The (1998) (Michael Kogan)

Esther (1999) (Aman)

Blonde Affe, Der (1999) (Jan Vleuten)

Millenium-Katastrophe - Computer-Crash 2000, Die (1999) (Hans Hagemann)

Youri (1999)

Absinthe Drinkers, The (2009) (Hans Von Rach)

Unternehmer (1970)

Zoff (1971)

Gebrüder Sass (1971)

Auf Befehl erschossen (1972)

Tatort - Jagdrevier (1973) (Dieter Brodschella)

Shirins Hochzeit (1975) (Aida)

Hans im Glück (1976)

Erinnerungen an die Leidenschaft (1976)

Operation Ganymed (1977) (Oss)

Kotte (1979)

Unter Verschluß (1980)

Teufels Paradies, Des (1987)

Man Inside, The (1990) (Gunter Wallraff)

The last border - viimeisellä rajalla (1993) (Duke)

Other Side of the Law, The (1994)

Na zabójczej ziemi (1996) (Carl Morgan)

Schrei der Liebe, Der (1997) (Holger)

DNA (1997) (Dr. Carl Wessinger)

Schuldig (1998)

Fall, The (1998) (Jozsef Kovacs)

Liebe im Schatten des Drachen (1998) (Paul Konen)

Wing Commander (1999) (Paul Gerald)

Heaven`s Fire (1999) (Quentin Darby)

Last Stop, The (2000) (Fritz)

Miasteczko Twin Peaks: Ogniu, krocz ze mną (1992)

Great War, The (1996) (Kaiser Wilhelm II (głos))

Seventh Sign, The (1988) (David Bannon)

Fourth War, The (1990) (Valachev)

Skipper, Der (1990) (Skipper)

Okręt (1981) (Kapitan, 'Stary')

Privateer 2: The Darkening (1996) (Xavier Shondi)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-l6eq1f
ycipk-l6eq1f
ycipk-l6eq1f