ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m

Kazimierz Junosza-Stępowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Wenecja, Włochy

Filmografia:

Córka pani X (1920) (lord Nootword)

Cud nad Wisłą (1921) (agent bolszewicki)

Mężczyzna (1918) (adwokat Jan Borowski)

Złote bagno (1918) (baron Oskar Rosset)

Tajemnica Alei Ujazdowskich (1917)

U kresu drogi (1939) (Jan Turwid)

Przygoda dorożkarza (1902) (pasażer)

Studenci (1916) (1916) (Jan Paszkowski)

Ochrana warszawska i jej tajemnice (1916) (naczelnik ochrany Prozierow)

Płomienne serca (1937)

Moi rodzice rozwodzą się (1938) (Józef Nałęcz)

Strzał (1922) (2 role: przemysłowiec Jan Czarski; Ryszard Czarski, syn Jana)

Bohaterstwo polskiego skauta (1920) (porucznik Janicki)

Sezonowa miłość (1918) (aktor Darski)

Carat i jego sługi (1917) (Jerzy, syn Dymitra, książę Garin)

Pokój Nr 13 (1917)

Jego ostatni czyn (1917) (włamywacz)

Kobieta (1917) (hrabia Łaski)

Miłość i śmierć (1919) (malarz Łucki)

Powrót (1920) (publicysta Jerzy Łaski)

Bogurodzica (1939)

Doktór Murek (1939) (Fred Jazwicz)

Dzieje grzechu (1933) (Płaza-Spławski)

Powrót Birbanta (1902) (pasażer)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Oficer armii carskiej)

Ada! To nie wypada! (1936) (Hrabia Orzelsk)

Kobiety nad przepaścią (1938) (Marcyk)

Tajemnica przystanku tramwajowego (1922) (hrabia Roman Opolski)

Druga młodość (1938) (Ludwik, mąż Ireny)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m