ycipk-1gtoyn
ycipk-1gtoyn

Ken Sladyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Hartford, Connecticut, USA

Filmografia:

Fair Game (2010) (Turecki dyplomata)

Wszyscy mają się dobrze (2009) (Max)

Julie i Julia (2009) (Paryski portjer kolejowy)

Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 (2008) (Osoba w teatrze)

Gra dla dwojga (2009) (Shareholder)

Ghost Town (2008) (Patron wystawy muzealnej)

Margaret (2011) (Mężczyzna w operze)

Prosto w serce (2006) (Kolega z klasy)

Producenci (2006) (widz na broadwayu)

Zakazane imperium () (Gangster)

Salt (2010) (Rosyjski ochroniarz)

Life Before Her Eyes, The (2007) (Profesor uniwersytecki)

Wyznania zakupoholiczki (2009) (Wydawca)

College Road Trip (2008) (Sprzedawca w kampusie)

Kaszmirowa mafia () (Biznesmen)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1gtoyn
ycipk-1gtoyn
ycipk-1gtoyn