Trwa ładowanie...
dkea9at

Krzysztof Krupiński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

Ksieżniczka Łabędzi (1994) (Bromley)

Toy Story (1995) (Cienki)

Sztos 2 (2011) (Kelner w krakowskiej restauracji)

Sztos (1997)

Światło odbite (1989) (Początkujący)

Dziupla Cezara () (Robotnik)

U fryzjera () (adwokat)

Hannah Montana Film (2009) (Oswald Granger)

Smerfy () (Zgrywus)

Przedwiośnie (serial) () (Recepcjonista w hotelu Savoy)

Ciosy (1980) (Jurek)

Bohater roku (1986) (pan Karol, członek ekipy Bohatera)

Sara (1997) (1997)

dkea9at

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dkea9at
dkea9at
dkea9at