Trwa ładowanie...
d2jontz
d2jontz

Krzysztof Krupiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

Ksieżniczka Łabędzi (1994) (Bromley)

Toy Story (1995) (Cienki)

Sztos 2 (2011) (Kelner w krakowskiej restauracji)

Sztos (1997)

Światło odbite (1989) (Początkujący)

Dziupla Cezara () (Robotnik)

U fryzjera () (adwokat)

Hannah Montana Film (2009) (Oswald Granger)

Smerfy () (Zgrywus)

Przedwiośnie (serial) () (Recepcjonista w hotelu Savoy)

Ciosy (1980) (Jurek)

Bohater roku (1986) (pan Karol, członek ekipy Bohatera)

Sara (1997) (1997)

Zdjęcie
Podziel się
d2jontz
d2jontz
d2jontz