Trwa ładowanie...
d2ouz9e
d2ouz9e

Larry Gamell Jr.

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

San Diego

Filmografia:

Nocna zmiana / Night Shift (1982) (1982) (mężczyzna w basenie)

Surf II (1984) (Student Fan)

I Love You Phillip Morris (2009) (prowadzący policjant)

K-Ville () (mężczyzna na dachu)

Całe szczęście (2006) (Jail Deputy)

Miłość na zamówienie (2006) (sprzedawca broni)

Ray (2004) (Bouncer)

Locusts, The (1997) (afrykanski delegat)

Unsolved Mysteries (1988) (District Attorney / Serial Killer)

Zdjęcie

Na scenie zadebiutował w wieku 5 lat. W 1993 wygrał The Beverly Hills/Hollywood NAACP Award za najlepszy męski występ w "Nevas Tale", sztuce wyreżyserowanej przez Teda Lange'a.Występuje w filmach kinowych i telewizyjnych oraz reklamach. Jest dyrektorem artystycznym "The Alkebu-lan Theatre Group". gdzie reżyseruje, produkuje i występuje w różnych produkcjach w ciągu ostatnich 10 latach.

d2ouz9e
d2ouz9e
d2ouz9e
d2ouz9e