ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4

Lee Tergesen - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Shaft (2000)

Red Tails (2012) (Pułkownik Jack Tomilson)

Monster (2003) (Vincent Corey)

Strzał w serce (2001) (Frank Gilmoer Jr.)

Życie, którego nie było (2004)

Killing Mind, The (1991) (Ron Donoho)

Kolekcjoner 3D (2012) (Lucello)

Dziewczyna z komputera () (Chett Donnelly)

Zawód: Amerykanin () (Kapitan Andrew Larrick)

Bananowy Doktor () (Zack Kingsley)

Oz () (więzień nr 97B412 Tobias Beecher)

Tajniacy () (Detektyw)

Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki () (Carter)

Magia kłamstwa ()

Perfume (2001) (Lawyer)

Księżyc kojota (1999) (Luke)

Szczek! (2001) (Peter)

Świat Wayne'a 2 (1993) (Terry)

Żółtodzioby (2017) (2017) ( Jim Murphy )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4