Trwa ładowanie...
d1hrx5q

Leon Pietraszkiewicz

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d1hrx5q
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Pasażerka (1963) (lagerkommandant untersturmfuhrer Grabner)

Kontrybucja (1966) (Siwy)

Epilog Norymberski (1970) (oskarżony)

Młodość Chopina (1951) (Nikolai N. Nowosilcow)

Stalowe Serca (1948)

Miejsce dla jednego (1965) (Antoś)

Gniewko, syn rybaka () (Dadżbor)

Zakazane piosenki (1946) (śpiewak uliczny)

Brylanty pani Zuzy (1971) (pracownik kontrwywiadu)

Świat grozy (1967) (inspektor policji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (minister wojny)

Podziemny front (1965) (lekarz)

Wielka miłość Balzaka (1973) (minister Mikołaja I)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (żandarm niemiecki aresztujący redaktora Zagórskiego)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Herbert Gulke)

Barwy walki (1965) (granatowy policjant)

Kariera (1954) (robotnik krytykujący Krupę)

Zaklęty dwór (1976)

Zdjęcie
d1hrx5q
d1hrx5q
d1hrx5q
d1hrx5q