Trwa ładowanie...
d49dczj
d49dczj

Leon Pietraszkiewicz

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Pasażerka (1963) (lagerkommandant untersturmfuhrer Grabner)

Kontrybucja (1966) (Siwy)

Epilog Norymberski (1970) (oskarżony)

Młodość Chopina (1951) (Nikolai N. Nowosilcow)

Stalowe Serca (1948)

Miejsce dla jednego (1965) (Antoś)

Gniewko, syn rybaka () (Dadżbor)

Zakazane piosenki (1946) (śpiewak uliczny)

Brylanty pani Zuzy (1971) (pracownik kontrwywiadu)

Świat grozy (1967) (inspektor policji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (minister wojny)

Podziemny front (1965) (lekarz)

Wielka miłość Balzaka (1973) (minister Mikołaja I)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (żandarm niemiecki aresztujący redaktora Zagórskiego)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Herbert Gulke)

Barwy walki (1965) (granatowy policjant)

Kariera (1954) (robotnik krytykujący Krupę)

Zaklęty dwór (1976)

Zdjęcie
Zdjęcie
d49dczj
d49dczj

d49dczj
d49dczj
d49dczj