WP
WP

Maciej Kubica - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

16.12.1967

Filmografia

Pan Tadeusz (1999)

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Ułan)

Kameleon (2001) (Pijak)

Gulczas, a jak myślisz? (2001) (Elektryk)

Nocne Graffiti (1996) (Policjant)

Sztos 2 (2011)

Pieniądze to nie wszystko (2000) (Członek oddziału pana Piotrka)

Lista Schindlera (1993) (Żołnierz niemiecki)

E=mc2 (2002) (Bandyta)

Ubu król (2003) (Zomowiec)

Boża podszewka II () (Wieśniak)

Komisarz Alex () (Kierowca Henryka Kotysa)

Mrok () (Policjant)

rodzinka.pl () (Budowlaniec)

Usta Usta () (Kolega)

Ojciec Mateusz () (Jan Brylski)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Kierownik)

W imieniu diabła (2010)

Ekstradycja ()

Karol - człowiek, który został Papieżem (2005) (Uciekinier)

Wyrok na Franciszka Kłosa (2000) (Żołnierz niemiecki)

Lepiej być piekną i bogatą (1993) (Skrzypek)

Młode wilki (1995) (Członek gangu)

WP
WP
WP