Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Marc Warren - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

20.03.1967

Miejsce urodzenia

Northampton, Anglia

Filmografia

Nieśmiertelny (1986) (Morgan D'Estaing)

Blask (1996) (Ray)

Doctor Who (2005) () (Elton Pope)

Zaczarowane baletki (2007) (pan Simpson)

Dziki Bill (2011) (Adam)

Przekręt () (Danny Blue)

Wiedźmikołaj (2006) (Herbatka)

Ben Hur (2010) (2010) (David)

Stan gry () (Dominic Foy)

Żona idealna () (Nick Saverese)

Doctor Who () (Extra)

Life On Mars () (Tony Crane)

Wanted Ścigani (2008) (The Repairman)

Grange Hill (1978) (Thomas Rankin)

Between the Lines (1977) (P.C. Underwood)

B. Monkey (1998) (Terence)

Szkoła dla łobuzów / School for Scoundrels (2006) (2006) (Brat Mac)

Hooligans (2005) (Steve Dunham Major)

Król tulipanów (1998) (Vic)

Oliver Twist (1999) (1999) (mnich)

Hellraiser: Sekta (2003) (Joey)

Very Peculiar Practice, A (1986) (Placard Carrier)

Bring Me the Head of Mavis Davis (1998) (Clint)

Twisted Tales (1996) (Alex Wright)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw