WP
WP

Marek Nowakowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

14.06.1946

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Scenarzysta
Filmografia

Krótki dzień pracy (1981) (Lekarz)

Ekstradycja 2 (1996) (Policjant)

Poranek Kojota (2001) (Opiekun tirówek)

Tam i z powrotem (2001)

E=mc2 (2002) (Policjant)

Sfora - Bez litości (2002) (Celnik)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Miś (1980) (Kierowca garbusa)

Sztos (1997)

Bądź przez pół godziny Polakiem (1967)

Sfora (serial) () (Celnik)

Pitbull (serial) () (Brat porwanego)

Kasia i Tomek () (Kierowca)

Ciemna strona Wenus (1997)

Ekstradycja () (Kierowca komendanta policji)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Kryminalni () (Zenon Kołodziej Kupiec)

Do krwi ostatniej (1978)

Dyrektorzy (1975) (Robotnik)

Zdaniem obrony (1985) (1985) (Milicjant)

Umarłem, aby żyć (1984) (Kierowca karetki przewożący zwłoki)

WP
WP
WP