ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed

Marek Nowakowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Scenarzysta:
Filmografia:

Krótki dzień pracy (1981) (Lekarz)

Ekstradycja 2 (1996) (Policjant)

Poranek Kojota (2001) (Opiekun tirówek)

Tam i z powrotem (2001)

E=mc2 (2002) (Policjant)

Sfora - Bez litości (2002) (Celnik)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Miś (1980) (Kierowca garbusa)

Sztos (1997)

Bądź przez pół godziny Polakiem (1967)

Sfora (serial) () (Celnik)

Pitbull (serial) () (Brat porwanego)

Kasia i Tomek () (Kierowca)

Ciemna strona Wenus (1997)

Ekstradycja () (Kierowca komendanta policji)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Kryminalni () (Zenon Kołodziej Kupiec)

Do krwi ostatniej (1978)

Dyrektorzy (1975) (Robotnik)

Zdaniem obrony (1985) (1985) (Milicjant)

Umarłem, aby żyć (1984) (Kierowca karetki przewożący zwłoki)

ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed