Trwa ładowanie...
d1ifaua

Maria Homerska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962) (Choberska)

... gdziekolwiek jestes panie prezydencie... (1978) (dama z kawiarni)

Znachor (1981) (hrabina Czyńska, matka Leszka)

Miejsce dla jednego (1965) (Sekretarka)

Muminki () (Czarownica)

Tabliczka marzenia (1968) (profesorka Mareszowa)

Hrabina Cosel (1968) (Krystyna Eberhardyna, żona Augusta II Mocnego)

Świat grozy (1967) (Flora)

Sam pośród miasta (1965) (kobieta zamawiająca sok z grapefruita w lokalu)

Przyjaciele ()

Spóźnieni przechodnie (1962) (Karolina, matka Ali)

Doktor Murek (1979) (Horzyńska, matka Niry)

Noce i dnie (1975) (Mioduska-Daleniecka, właścicielka Serbinowa)

d1ifaua

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1ifaua
d1ifaua
d1ifaua
d1ifaua