Trwa ładowanie...
dckzxt3

Maria Homerska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962) (Choberska)

... gdziekolwiek jestes panie prezydencie... (1978) (dama z kawiarni)

Znachor (1981) (hrabina Czyńska, matka Leszka)

Miejsce dla jednego (1965) (Sekretarka)

Muminki () (Czarownica)

Tabliczka marzenia (1968) (profesorka Mareszowa)

Hrabina Cosel (1968) (Krystyna Eberhardyna, żona Augusta II Mocnego)

Świat grozy (1967) (Flora)

Sam pośród miasta (1965) (kobieta zamawiająca sok z grapefruita w lokalu)

Przyjaciele ()

Spóźnieni przechodnie (1962) (Karolina, matka Ali)

Doktor Murek (1979) (Horzyńska, matka Niry)

Noce i dnie (1975) (Mioduska-Daleniecka, właścicielka Serbinowa)

dckzxt3

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dckzxt3
dckzxt3
dckzxt3