Trwa ładowanie...
d4m5e89
d4m5e89

Maria Homerska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962) (Choberska)

... gdziekolwiek jestes panie prezydencie... (1978) (dama z kawiarni)

Znachor (1981) (hrabina Czyńska, matka Leszka)

Miejsce dla jednego (1965) (Sekretarka)

Muminki () (Czarownica)

Tabliczka marzenia (1968) (profesorka Mareszowa)

Hrabina Cosel (1968) (Krystyna Eberhardyna, żona Augusta II Mocnego)

Świat grozy (1967) (Flora)

Sam pośród miasta (1965) (kobieta zamawiająca sok z grapefruita w lokalu)

Przyjaciele ()

Spóźnieni przechodnie (1962) (Karolina, matka Ali)

Doktor Murek (1979) (Horzyńska, matka Niry)

Noce i dnie (1975) (Mioduska-Daleniecka, właścicielka Serbinowa)

Zdjęcie
Podziel się
d4m5e89
d4m5e89
d4m5e89