Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Maria Robaszkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

28.05.1952

Miejsce urodzenia

Kwidzyń, Polska

Filmografia

Dług (1999) (1999)

Mój Nikifor (2004) (Lelito)

Sowizdrzał Świętokrzyski (1978)

Pierwszy milion (2000) (Kretkowa)

Przepłyniesz rzekę (1976) (Dziewczyna)

Dzieje grzechu (1975)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Szefowa sklepu)

Gorączka (1981) (1981) (Gość na wystawie)

Pierwszy milion (serial) () (Kretkowa)

Pensjonat pod Różą () (Maria Barczowa)

Miasteczko (2000) (2000) (Ciotka Ula)

Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest... (1988) (Pielęgniarka)

Czas honoru () (Lucyna Suszyńska)

Trzy kolory. Biały (1993)

Zakole (1988) (Danuta Świderska)

Krugerandy (1999) (Matka Arka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Jacka)

Maskarada (1986) (Młoda aktorka)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw