ycipk-30dta0
ycipk-30dta0

Maria Robaszkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kwidzyń, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999)

Mój Nikifor (2004) (Lelito)

Sowizdrzał Świętokrzyski (1978)

Pierwszy milion (2000) (Kretkowa)

Przepłyniesz rzekę (1976) (Dziewczyna)

Dzieje grzechu (1975)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Szefowa sklepu)

Gorączka (1981) (1981) (Gość na wystawie)

Pierwszy milion (serial) () (Kretkowa)

Pensjonat pod Różą () (Maria Barczowa)

Miasteczko (2000) (2000) (Ciotka Ula)

Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest... (1988) (Pielęgniarka)

Czas honoru () (Lucyna Suszyńska)

Trzy kolory. Biały (1993)

Zakole (1988) (Danuta Świderska)

Krugerandy (1999) (Matka Arka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Jacka)

Maskarada (1986) (Młoda aktorka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-30dta0
ycipk-30dta0
ycipk-30dta0