Trwa ładowanie...
d8vby6g
d8vby6g

Marian Cebulski

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Kraków

Filmografia:

Strach (1975) (Troch)

Jowita (1967) (Mężczyzna)

Cyrk odjeżdża (1987) (Dyrektor Bartłomiejczyk)

Tumor Witkacego (1984) (Przewodniczący Stowarzyszenia Teatralnego)

Ostrze na ostrze (1983) (Drogowski)

Spokój (1976) (Kierownik hotelu robotniczego)

Rodzina Kanderów () (Sekretarz)

Bolesław Śmiały (1971)

Broda (1974) (Walczak)

Kocie ślady (1954) (mąż Hanki)

Koniec naszego świata (1964) (Miś, więzień Oświęcimia)

Zniewolony teatr (2006)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Marian Ratajczak)

Rycerze i rabusie () (Drogowski)

Wszystkie kobiety Mateusza (2012) (Prezes Stowarzyszenia Powstańców)

Cudowna broda szacha (1966) (Walczak)

Janosik (serial) () (Karbowy)

Wodzirej (1977) (Myśliwiec)

Ocalić miasto (1976) (Komunista Kania)

Królowa Bona (1980) (Chwalczewski)

Życie Kamila Kuranta (serial TV) (1982) (Ksawery)

Dom () (Kierownik drużyny Cracovii)

Zagubione uczucia (1957) (Kierownik w hucie)

Krab i Joanna (1980) (Wojtek Steś)

Modrzejewska (1989) (Rychta)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Przedstawiciel Funduszu Obrony Narodowej)

Nagrody i odznaczenia (1973) (UB-ek)

Zdjęcie
Zdjęcie
d8vby6g
d8vby6g

d8vby6g
d8vby6g
d8vby6g