ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw

Maurice LaMarche - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Lepiej być nie może (1997) (Fred Bishop, ojciec Simona mówiący przez telefon (głos))

Wspaniały świat (1992) (Śledczy / Doc / Whiskers / Mash / Pijak w barze / Super Jack)

Wszystkie psy idą do nieba 2 (1996) ((głos))

Balto II Poszukiwania (2001) (Balto)

Arnold (2002) (Big Bob Pataki)

Wakko`s Wish (1999) (Brain Mouse)

Super Baloo () (Generał Patton)

Mroczny rycerz powrót, część 1 (2012) (Prezenter wiadomości)

Futurama: Gra Bendera (2008) (Walt / Waltazar / Narrator w czołówce The)

Futurama: Potwór o miliardzie grzbietów (2008) (Kif Kroker / Morbo / Calculon / Schlomo / Lrrr /)

Krowy na wypasie (2006) (Krowa Igg)

Laboratorium Dextera () (Dick McMan)

Johnny Bravo () (Głosy kobiet)

ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw