Trwa ładowanie...
ycipk-ho8c3t
ycipk-ho8c3t

Mike Dopud - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Człowiek ze stali (2013) (Kanadyjski żołnierz)

Rollerball (2002)

X-Men 2 (2003)

Ballistic (2002)

Z podniesionym czołem (2004) (Ochroniarz)

X-Men: Ostatni bastion (2006)

Człowiek Cel () (Chicago)

Żądza śmierci (2009) (Boris)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014) (Członek mafii)

Lodowe piekło / Sub Zero (2005) (2005) (Dr Petrov Jenko)

W odwecie za śmierć (2010) (Motocyklista)

Ryzykowna Gra () (Republikański gwardzista)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Pułkownik Chernovshev)

X-Men Geneza: Wolverine (2009) (oficer armii wietnamskiej)

Stargate: Universe () (Varro)

Dungeon Siege: W imię króla (2007) (Generał Backler)

Głosy / White Noise (2005) (2005) (detektyw Smits)

Wyspa cienia (2005) (Agent Turner)

Predator 2018 (2018) (Dupree)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-ho8c3t
ycipk-ho8c3t
ycipk-ho8c3t