ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq

Mirosława Marcheluk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ucieczka z kina Wolność (1990)

Przedwiośnie (2001) (Turzycka)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989)

Seksmisja (1983)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Zosia)

Podróż nad morze (1983) (Nauczycielka matematyki)

Rycerze i rabusie () (Zofia Golska)

Dzień kolibra (1984) (Matka Witka)

Dziewczyna z Mazur () (Barbara Darska)

Rysa (2008) (Nastka)

Wodzirej (1977) (Danka, żona Lutka)

Skarga (1991) (Urzędniczka)

Wahadełko (1981) (Aniela Szmańdówna, siostra Michała)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Ogródkowa)

Przedwiośnie (serial) () (Turzycka)

Panienki (1980)

Inna wyspa (1986) (Siostra przełożona)

Niedzielne igraszki (1983) ('Głupia Blacha')

Bohater roku (1986) (Danka, żona Danielaka)

Zerwany kłos (2017)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq