ycipk-30e1yv
ycipk-30e1yv

Peter Jurasik - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Filmografia:

Kochany urwis (1990) (Roy)

Nocna zmiana / The Late Shift (1996) (1996) (Howard Stringer)

Scandal Sheet (1985) (Simon McKey)

Drugie życie króla (2012) (Kierowca autobusu)

Jej szerokość Afrodyta () (Sloan)

42 (2013) (Menadżer hotelu)

Mary i Marta (2013) (Pastor)

Straight Time (1978) (Kasjer w banku)

MacGyver () (Dr Charles Alden)

Sliders: Piąty Wymiar () (Dr Oberon Geiger)

Columbo () (Dr Simon Ward)

Full Exposure: The Sex Tapes Scandal (1989) (Portis)

Mr. Jones (1993) (Dr Rosen)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-30e1yv
ycipk-30e1yv
ycipk-30e1yv