Trwa ładowanie...
d23s4wf
d23s4wf

Reggie Lee - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kocha, lubi, szanuje (2011) (oficer Huang)

Szybcy i wściekli (2001)

Protektor (2012) (Quan Chang)

Mocne uderzenie (2012) (Pan De La Cruz)

Mroczny rycerz powstaje (2012) (Ross)

Wayans Bros., The () (Reporter)

White Collar: Biały kołnierzyk () (Ambasador Kyi)

Pierwsze 20 milionów (2002) (Suit)

Grimm () (Sierżant Wu)

Wrota do piekieł (2009) (Stu Rubin)

Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (2007) (Tai Huang)

Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka (2006) (Bezgłowy)

Jeźdźcy Apokalipsy (2003) (Armed Man/Uzbrojony)

Zdjęcie
Podziel się
d23s4wf
d23s4wf
d23s4wf