Trwa ładowanie...
d40mugf
d40mugf

Rob Moran - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ja, Irena i Ja (2000)

Komando Foki (1990) (drugi pilot śmigłowca)

Płytki facet (2001)

Głupi i głupszy (1994) (Barman)

Następny jesteś ty (2011) (Paul Davison)

Hatfields & McCoys () (John B. Floyd)

Niebo istnieje... naprawdę (2014) (Dr O'Holleran)

Kręglogłowi (1996) (Stanley Osmanski)

Zdjęcie
Podziel się

Rob Moran szerokiej publiczności znany jest z komedii Braci Farrelly: Głupi i głupszy, Ja Irena i ja, Sposób na blondynkę czy Bez smyczy, gdzie zagrał u boku Owena Wilsona. Występuje również gościnnie w wielu amerykańskich produkcjach telewizyjnych.

d40mugf
d40mugf