ycipk-14520i
ycipk-14520i

Robert Klein - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Bóle porodowe (2000) (David Raymond)

Pinero (2001)

Ludzie których znam (2003) (Dr. Sandy Napier)

Randka z Lucy (2002) (Dr. Mort Zalkind)

Radioland Murders (1994) (Father Writer)

Tattingers (1989)

New Generation (1979)

Barwy kampanii (1998)

Next Stop Wonderland (1998) (Arty Lesser)

Last Unicorn, The (1982) (motyl)

Owl and the Pussycat, The (1970) (Barney)

Dwa tygodnie na miłość (2002)

Jak stracić chłopaka w 10 dni (2003)

Szczęśliwy dzień (1996) (Dr. Martin)

Phenom () (Stephen)

Niebezpieczne zakręty (1989) (Bam Bam)

Plan B (2010) (Dr Scott Harris)

Life On Mars () (Elliott Casso)

Jack i Bobby () (Julius Edelman)

Na pewno, być może (2008) (on sam)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Dwight Stannich)

Zabić wspomnienia (2007) (Jonathan Timpleman)

Witamy w naszej dzielnicy (2001) (Howard Gold)

Mixed Nuts (1994) (pan Lobel)

Opowieści z ciemnej strony (1990) (Wyatt)

Goosed (1999) (Dad/Mel)

Comme un boomerang (1976) (Lezsin)

Gang (1977)

Kontrakt (1999) (Jackson)

Strefa mroku () (Bill Lowery)

Gitan, Le (1974)

Hooper (1978) (Roger Deal)

Dellaventura (1997) (Dr. Whitman)

Clarissa (1991) (Hugh Hamilton)

Poison Ivy (1985) ('Big Irv' Klopper)

Jeffrey (1995) (Skip Winkley)

Właściciel (1970) (Peter)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-14520i
ycipk-14520i
ycipk-14520i