ycipk-273z5v
ycipk-273z5v

Robert Klein - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.02.1942

Miejsce urodzenia

Nowy Jork

Filmografia

Bóle porodowe (2000) (David Raymond)

Pinero (2001)

Ludzie których znam (2003) (Dr. Sandy Napier)

Randka z Lucy (2002) (Dr. Mort Zalkind)

Radioland Murders (1994) (Father Writer)

Tattingers (1989)

New Generation (1979)

Barwy kampanii (1998)

Next Stop Wonderland (1998) (Arty Lesser)

Last Unicorn, The (1982) (motyl)

Owl and the Pussycat, The (1970) (Barney)

Dwa tygodnie na miłość (2002)

Jak stracić chłopaka w 10 dni (2003)

Szczęśliwy dzień (1996) (Dr. Martin)

Phenom () (Stephen)

Niebezpieczne zakręty (1989) (Bam Bam)

Plan B (2010) (Dr Scott Harris)

Life On Mars () (Elliott Casso)

Jack i Bobby () (Julius Edelman)

Na pewno, być może (2008) (on sam)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Dwight Stannich)

Zabić wspomnienia (2007) (Jonathan Timpleman)

Witamy w naszej dzielnicy (2001) (Howard Gold)

Mixed Nuts (1994) (pan Lobel)

Opowieści z ciemnej strony (1990) (Wyatt)

Goosed (1999) (Dad/Mel)

Comme un boomerang (1976) (Lezsin)

Gang (1977)

Kontrakt (1999) (Jackson)

Strefa mroku () (Bill Lowery)

Gitan, Le (1974)

Hooper (1978) (Roger Deal)

Dellaventura (1997) (Dr. Whitman)

Clarissa (1991) (Hugh Hamilton)

Poison Ivy (1985) ('Big Irv' Klopper)

Jeffrey (1995) (Skip Winkley)

Właściciel (1970) (Peter)

ycipk-273z5v
ycipk-273z5v
ycipk-273z5v