ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw

Robert Wisdom - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Wielki Joe (1998)

Bez twarzy (1997)

Brudny glina (2011) (Kapitan)

Starsza pani musi zniknąć (2003)

Barbershop 2: Back in Business (2004) (radny Brown)

Umierający jastrząb (2006) (Billy Bob)

Loft (2014) (Detektyw Cohagan)

Siostra Hawthorne () (Calvin Jenkins)

Skazany na śmierć () (Norman Lechero St. John)

Nikita () (Dyrektor CIA)

Magia kłamstwa ()

Ray (2004) (Jack Lauderdale)

Na żywo z Bagdadu (2002) (Bernard Shaw)

Jeźdźcy Apokalipsy (2003) (Lucius)

Alienista ()

ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw