ycipk-19kat2
ycipk-19kat2

Roma Maffia - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

31.05.1958

Miejsce urodzenia

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia

Heidi Chronicles, The (1995)

Regulamin zabijania (2000)

Sam (2001) (Sędzia rodzinny)

Mistrial (1996) (Laurie Meisinger)

Podwójne zagrożenie (1999)

Kto pod kim dołki kopie... (2003) (Morengo)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (Claire Isaacs)

Kolekcjoner (1997) (Dr Ruocco)

Married to the Mob (1988) (Pierwszy klient Angie)

Połączenie (2013) (Maddy)

Zabójcze umysły () (Detektyw Reese Evans)

Życie przede wszystkim () (Matka Rafaela)

Zaklinacz dusz () (Dr Hillary Sloan)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Adelle Cross (2002))

Bez skazy () (Dr Liz Cruz)

Dexter () (Terapeutka małżeńska)

Portret zabójcy () (Grace Alvarez)

Orły z Bostonu () (Sędzia Victoria Peyton)

Chirurdzy () (Roberta)

Her Costly Affair (1996) (Sally Canter)

Route 9 (1998) (Ellen Marks)

Na żywo (1995) (Pani Jones)

Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000) (Debbie)

W sieci (1994) (Catherine Alvarez)

Boomtown (1985) (Sally Jacobson)

ycipk-19kat2
ycipk-19kat2
ycipk-19kat2