Trwa ładowanie...
d1kk174
d1kk174

Roma Maffia

Najnowsze informacje
4.8
(5 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Heidi Chronicles, The (1995)

Regulamin zabijania (2000)

Sam (2001) (Sędzia rodzinny)

Mistrial (1996) (Laurie Meisinger)

Podwójne zagrożenie (1999)

Kto pod kim dołki kopie... (2003) (Morengo)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (Claire Isaacs)

Kolekcjoner (1997) (Dr Ruocco)

Married to the Mob (1988) (Pierwszy klient Angie)

Połączenie (2013) (Maddy)

Zabójcze umysły () (Detektyw Reese Evans)

Życie przede wszystkim () (Matka Rafaela)

Zaklinacz dusz () (Dr Hillary Sloan)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Adelle Cross (2002))

Bez skazy () (Dr Liz Cruz)

Dexter () (Terapeutka małżeńska)

Portret zabójcy () (Grace Alvarez)

Orły z Bostonu () (Sędzia Victoria Peyton)

Chirurdzy () (Roberta)

Her Costly Affair (1996) (Sally Canter)

Route 9 (1998) (Ellen Marks)

Na żywo (1995) (Pani Jones)

Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000) (Debbie)

W sieci (1994) (Catherine Alvarez)

Boomtown (1985) (Sally Jacobson)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1kk174
d1kk174

d1kk174
d1kk174
d1kk174