Trwa ładowanie...
d30i6di
d30i6di

Roma Maffia

Najnowsze informacje
4.8
(5 głosów)
Oceń:
d30i6di
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Heidi Chronicles, The (1995)

Regulamin zabijania (2000)

Sam (2001) (Sędzia rodzinny)

Mistrial (1996) (Laurie Meisinger)

Podwójne zagrożenie (1999)

Kto pod kim dołki kopie... (2003) (Morengo)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (Claire Isaacs)

Kolekcjoner (1997) (Dr Ruocco)

Married to the Mob (1988) (Pierwszy klient Angie)

Połączenie (2013) (Maddy)

Zabójcze umysły () (Detektyw Reese Evans)

Życie przede wszystkim () (Matka Rafaela)

Zaklinacz dusz () (Dr Hillary Sloan)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Adelle Cross (2002))

Bez skazy () (Dr Liz Cruz)

Dexter () (Terapeutka małżeńska)

Portret zabójcy () (Grace Alvarez)

Orły z Bostonu () (Sędzia Victoria Peyton)

Chirurdzy () (Roberta)

Her Costly Affair (1996) (Sally Canter)

Route 9 (1998) (Ellen Marks)

Na żywo (1995) (Pani Jones)

Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000) (Debbie)

W sieci (1994) (Catherine Alvarez)

Boomtown (1985) (Sally Jacobson)

Zdjęcie
d30i6di
d30i6di
d30i6di
d30i6di