ycipk-4m5let
ycipk-4m5let

Stanisław Biczysko - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Poznań, Polska

Filmografia:

Auta 2 (2011) (Luigi)

Dorastanie (1987) (Kolega Staszka Kuli)

Wszyscy święci (2002)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Mietek Mossakowski)

Marszałek Piłsudski (2001)

Marzenia do spełnienia (2001) (Lekarz Winterów)

Fantastyczna czwórka (2015) (2015)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Prezes PAA)

MR Tański (1987)

Mrok () (Robak)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014)

Podróże Guliwera (2010) (2010)

Ojciec Mateusz () (Dyrektor szkoły)

Plebania () (Ginekolog)

Krzyk (1982) (1982) (Milicjant)

Belcanto (2009) (Prowokator w poczekalni)

U Pana Boga w ogródku (serial) () (Major Ryś)

Czas honoru () (Dozorca w Poznaniu)

Wielka wsypa (1993)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Major Ryś)

Kryminalni () (Grusznic)

Dom ()

Ekstradycja 3 (1998) (Szef komandosów)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979)

Modrzejewska (1989) (Szymon Benda)

Rzeka kłamstwa (1987) (Gabrych)

Hans Christian Andersen (1952) (Major)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4m5let
ycipk-4m5let
ycipk-4m5let