ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2

Stanisław Milski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Biały niedźwiedź (1959) (profesor)

Kanał (1956) (1956)

Popiół i diament (1958) (redaktor Pieniążek)

Świadectwo urodzenia (1961)

Pętla (1957) (Rybicki)

Ewa chce spać (1957) (woźny)

Przerwany lot (1964) (Gość weselny)

Pieczone gołąbki (1966) (Lokator bez zębów)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Dyrektor szkoły)

Gniewko, syn rybaka () (Sieciarz)

Ziemia (1956) (Grzelak)

Profesor Zazul (1965) (Zazul)

Pożegnanie z diabłem (1956) (lekarz psychiatra)

Szatan z 7-ej klasy (1960) (profesor Karol Gąsowski)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Celuloza (1953) (ojciec Szczęsnego)

O dwóch takich, co ukradli księżyc (1962) (Szewc)

Gdzie jest generał... (1963) (generał Falkenberg)

Wielka, większa i największa (1963)

Miasteczko (1958) (1958) (Zygmunt Sobczak)

Historia współczesna (1960) (listonosz)

Orzeł (1959) (Hozer)

Krzyż walecznych (1958) (Chłop Bartłomiej Kowal)

Faraon (1966) (arcykapłan Mefres)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2