Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Stanisław Milski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Biały niedźwiedź (1959) (profesor)

Kanał (1956) (1956)

Popiół i diament (1958) (redaktor Pieniążek)

Świadectwo urodzenia (1961)

Pętla (1957) (Rybicki)

Ewa chce spać (1957) (woźny)

Przerwany lot (1964) (Gość weselny)

Pieczone gołąbki (1966) (Lokator bez zębów)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Dyrektor szkoły)

Gniewko, syn rybaka () (Sieciarz)

Ziemia (1956) (Grzelak)

Profesor Zazul (1965) (Zazul)

Pożegnanie z diabłem (1956) (lekarz psychiatra)

Szatan z 7-ej klasy (1960) (profesor Karol Gąsowski)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Celuloza (1953) (ojciec Szczęsnego)

O dwóch takich, co ukradli księżyc (1962) (Szewc)

Gdzie jest generał... (1963) (generał Falkenberg)

Wielka, większa i największa (1963)

Miasteczko (1958) (1958) (Zygmunt Sobczak)

Historia współczesna (1960) (listonosz)

Orzeł (1959) (Hozer)

Krzyż walecznych (1958) (Chłop Bartłomiej Kowal)

Faraon (1966) (arcykapłan Mefres)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw