ycipk-2p0ro6
ycipk-2p0ro6

Sylwester Przedwojewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Długosiodło, Polska

Filmografia:

Wniebowstąpienie (1968) (SS-man)

Małżeństwo z rozsądku (1966) (Sprzedawca mebli)

Kapelusz Pana Anatola (1957) (Milicjant)

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz (1978) (Konduktor w pociągu)

Nie ma róży bez ognia (1974) (Urzędnik w willi)

Tajemnica Enigmy (1979) (Fałszywy policjant)

Pasażerka (1963) (niemiecki oficer)

Romantyczni (1970)

Kontrybucja (1966) (Gestapowiec)

Nie lubię poniedziałku (1971) (Władek Kuliński)

Pejzaż z bohaterem (1970) (Dowódca oddziału saperów)

Święty Mikołaj pilnie poszukiwany (1974) (Chory Mikołaj)

Nafta (1961) (Pomocnik)

Zezowate szczęście (1960) (Lekarz)

Anioł w szafie (1987) (Aktor)

Głos ma prokurator (1965)

Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię (1969) (Naczelnik więzienia)

Dotknięcie nocy (1961) (Sierżant)

Dwaj panowie "N" (1961) (Wywiadowca WSW)

Pieczone gołąbki (1966) (Gość z Zachodu)

Kopernik (serial) ()

Sceny nocne (1989)

Szkice warszawskie (1969) (Mężczyzna na giełdzie)

Cierpkie głogi (1966) (Mężczyzna na zabawie)

Janosik (serial) () (Góral)

Deszczowy lipiec (1957) (Ojciec niesfornych dzieci)

Pobojowisko (1984) (Starszy milicjant)

Gorzka miłość (1989) (Niemiec)

Człowiek z M-3 (1968) (Laryngolog)

Mąż swojej żony (1960) (Fotoreporter)

Cześć, kapitanie (1967) (Milicjant w cywilu)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (Porucznik Daszewski)

Oszołomienie (1988) (Widz w teatrze)

Ile jest życia (1974) (Sekretarz wojewody)

Piekło i niebo (1966) (Żołnierz)

Walkower (1965) (Kierowca)

Sam pośród miasta (1965) (Pielęgniarz)

Kwiat paproci (1972) (Kelner)

Markiza de Pompadour królewska faworyta (2006) (Członek zarządu spółdzielni)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Recepcjonista)

Dom () (Urzędnik przy rozbiórce domów na Złotej)

Zakole (1988) (Inżynier)

Doktor Judym (1976) (Lekarz)

Paryż - Warszawa bez wizy (1967) (Żołnierz)

Kazimierz Wielki (1975)

Dyrektorzy (1975) (Zwolniony robotnik)

Wolne miasto (1958) (Niemiec)

Sposób bycia (1965) (Prezes)

Don Gabriel (1966) (Żołnierz)

Wielka miłość Balzaka (1973) (Komornik)

Hasło Korn (1968) (Stefan Krawczyk)

Kwestia sumienia (1967) (Porucznik Talmer)

Lata dwudzieste, lata trzydzieste (1986) (Elegancki mężczyzna)

Agent nr 1 (1971) (Oficer w sztabie brytyjskim)

Paragon gola (1969) (Komentator meczu)

Westerplatte (1967) (Żołnierz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2p0ro6
ycipk-2p0ro6
ycipk-2p0ro6