Trwa ładowanie...
ycipk-2lroqz
ycipk-2lroqz

Tadeusz Falana - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Samowolka (1993) (Lucjan Jaworski)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Gundisa)

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Pomocnik geometry)

Kuchnia polska (film) (1991) (Kierowca ambasady amerykańskiej)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Daens (1992) (Mężczyzna)

Ojciec Mateusz () (Jerzy Drabik)

Na Wspólnej () (Zbigniew Borek)

Przypadek Pekosińskiego (1993)

Pogrzeb kartofla (1990)

Odwróceni () (Strażnik)

Pierwsza miłość () (Henryk Tomczak)

Dom () (SB-ek goniący Mietka na Dworcu Centralnym)

Psy (1992) (Holender zabity przez Grossa)

Kroll (1991)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2lroqz
ycipk-2lroqz
ycipk-2lroqz