Trwa ładowanie...
d44zpjl

Tadeusz Falana

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Samowolka (1993) (Lucjan Jaworski)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Gundisa)

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Pomocnik geometry)

Kuchnia polska (film) (1991) (Kierowca ambasady amerykańskiej)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Daens (1992) (Mężczyzna)

Ojciec Mateusz () (Jerzy Drabik)

Na Wspólnej () (Zbigniew Borek)

Przypadek Pekosińskiego (1993)

Pogrzeb kartofla (1990)

Odwróceni () (Strażnik)

Pierwsza miłość () (Henryk Tomczak)

Dom () (SB-ek goniący Mietka na Dworcu Centralnym)

Psy (1992) (Holender zabity przez Grossa)

Kroll (1991)

d44zpjl

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d44zpjl
d44zpjl
d44zpjl