Trwa ładowanie...
depuj0d

Tadeusz Falana

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Samowolka (1993) (Lucjan Jaworski)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Gundisa)

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Pomocnik geometry)

Kuchnia polska (film) (1991) (Kierowca ambasady amerykańskiej)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Daens (1992) (Mężczyzna)

Ojciec Mateusz () (Jerzy Drabik)

Na Wspólnej () (Zbigniew Borek)

Przypadek Pekosińskiego (1993)

Pogrzeb kartofla (1990)

Odwróceni () (Strażnik)

Pierwsza miłość () (Henryk Tomczak)

Dom () (SB-ek goniący Mietka na Dworcu Centralnym)

Psy (1992) (Holender zabity przez Grossa)

Kroll (1991)

depuj0d

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
depuj0d
depuj0d
depuj0d