Trwa ładowanie...
d3kxlvo

Tadeusz Falana

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d3kxlvo
Filmografia:

Samowolka (1993) (Lucjan Jaworski)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Gundisa)

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Pomocnik geometry)

Kuchnia polska (film) (1991) (Kierowca ambasady amerykańskiej)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Daens (1992) (Mężczyzna)

Ojciec Mateusz () (Jerzy Drabik)

Na Wspólnej () (Zbigniew Borek)

Przypadek Pekosińskiego (1993)

Pogrzeb kartofla (1990)

Odwróceni () (Strażnik)

Pierwsza miłość () (Henryk Tomczak)

Dom () (SB-ek goniący Mietka na Dworcu Centralnym)

Psy (1992) (Holender zabity przez Grossa)

Kroll (1991)

Zdjęcie
d3kxlvo
d3kxlvo
d3kxlvo
d3kxlvo