Trwa ładowanie...
d37zfy2
d37zfy2

Tadeusz Hanusek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Radlin, Polska

Filmografia:

Korczak (1990)

Zawrócony (1994) (Sierżant MO)

Panny i wdowy (1991) (Odźwierny w lokalu)

Polonia Restituta (1980)

Kuchnia polska (film) (1991) (Pan Tadeusz)

Miś (1980)

Enak (1992) (Oficer milicji)

PitBull (2005) (Lekarz)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Szatniarz)

Tulipan ()

Cień już niedaleko (1984) (Interesant)

Pitbull (serial) () (Lekarz)

Pensjonat pod Różą () (Sędzia)

Plebania () (Pan Maciej)

Kapitan Conrad (1990)

Superwizja (1990) (Mężczyzna w kapsule)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Sąsiad)

Ekstradycja () (Stary pracownik UOP)

Strachy () (Aktor)

Czarodziej z Harlemu (1988)

Katastrofa w Gibraltarze (1983) (Oficer na odprawie po zdymisjonowaniu Sikorskiego)

Godność (1984)

Czas nadziei (1986) (Uczestnik zebrania Komitetu Zakładowego PZPR)

Skutki noszenia kapelusza w maju (1993) (Urzędnik pocztowy)

Ranczo () (Radny ze wsi Dopiewo)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Lekarz)

Dom () (strażnik w FSO)

Uprowadzenie Agaty (1993) (Spowiednik Agaty)

Lata dwudzieste, lata trzydzieste (1986) (Szatniarz)

Przeprowadzki (2000) (Lilpop)

Sukces (1995) (1995) (Recepcjonista)

Ptaszka (1994) (Ksiądz na pogrzebie babci Lipeckich)

Wielki szu (1982)

Zdjęcie
Podziel się
d37zfy2
d37zfy2
d37zfy2